Fruktansvärd rasism i World of Warcraft

Till vänster: Akkarai Subbulakshmi, accompanist to the stars, en av de tre mesta och bästa violinisterna på musiksäsongen 2011 i Madras. Hon har med den äran ackompanjerat TM Krishna, R Raghavendra, Abhishek Raghuram, Lavanya Vaidhyanathan, Gayathri Venkataraghavan, Suguna Varadachari, S Sakehtaraman och levande legenden Parassala Ponammal. Tillsammans med lillasyster Sornalatha har hon gjort åtminstone tre fullängdare, varav två ragam-tanam-pallavi. En aktad violinist.

Till höger …

Jo, här sitter man i ”grodan” ro och päger noobs i World of Warcraft, och vad stöter man på för helvete om inte ”Darkscreecher Akkarai”! Darkscreecher! Hur mycket tydligare kan rasismen bli mot en indisk violinist än ”Darkscreecher”?

”Dark” som i hudfärg och ”screecher” som i att indiskor inte skulle kunna spela fiol!

Lågt, Blizzard!

RK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s