Usama bin Ladin i indisk konst

Överst: ”Usama bin Ladins terror”, framtagen av någon bengalisk allmogemålare för länge sedan för Exotic India Art. Därinunder ”11 september-tragedin” av samma hand (och vad kan man säga om alla dessa glada miner och stora, nakna tuttar i en postmodern och postkolonialistisk värld?) samt en panel av Gurupada Chitrakar hos Indigo Arts.

Usama bin Ladin är död, skjuten av amerikansk militär i Pakistan. Och någon pliktskyldig koppling till klassisk musik går faktiskt att göra: vi tror att det runda tornet på ”Osama bin Ladins terror” egentligen är en trumma.

Här ser vi de gymnastikskor som såldes i Allahabad i april förra året, och enligt Social Sekurity blev riktigt populära. ”På det här viset kan jag känna att världens mest hatade ligger för mina fötter”, förklarade sig Praveen Kumar, 21.

Sandskulptören Sudarshan Pattnaik i Puri:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s