Monsunbröllop

Idag på Indiska hittade vi det här vinglaset i guld, rött och svart av Lisa Bengtsson. ”Ett kungligt bröllop i Indien” heter mönstret, och glaset har fått namnet Monsoon (finns även i variant med gemål, och som teglas). Lite pressreleasekör:

ÅRETS LISA FÖR SJÄLEN

Vår favoritdesigner Lisa Bengtsson har för Indiska designat mönsterbilden till ”Ett kungligt bröllop i Indien”.

Kollektionen är en lekfull flört med det stundande kungliga bröllopet [dvs Victorias] och vi gav Lisa uppdraget att tolka bröllopet från vårt perspektiv.

Eftersom vi blev förälskade i mönstret blev kollektionen stor! Vinglas, chaiglas, mugg, tårt- och uppläggningsfat, pappersservetter, kuddar, tygväska och tunika.

Vi tyckte maharadjan var så stilig att vi var tvungna att slå till!

Glasen (69 kronor styck) packades i en påse med texten ”The items in this bag are designed with knowledge, care and a whole lot of love. Taking inspiration from India, our designers create them for those who appreciate both the special and the unique. These things are for you.” De tar då i så de spricker.

JV

Panchamkauns grundinställning förblir dock att Indiska bör förstöras, eftersom de säljer servetter, diadem, halsband, stövlar, toppar, tröjor, tunikor, jackor, klänningar, ringar, halsdukar, hattar, mössor, strumpor, sjalar, kjolar, caper, armband, örhängen, armvärmare, tights, strumpbyxor, en blus som heter CIA (!), ponchor, väskor, smyckesskrin, skärp, koppar, fat, överkast, ljuskronor, Buddhalampor, drinkunderlägg (vad man nu ska med det till), brickor, böcker, lampor, korgar, muggar, tekannor, askar, skålar, kuddar, vaser, gardiner, tallrikar, ljuslyktor, glas, tyger, ljusstakar, grytunderlägg, doftpåsar med vanilj (?) för 19 kronor, Buddhas huvud men mycket tunnsått med hinduiska gudabilder, möbelknoppar (!), krokar (?), allsköns elefanter, skåp, stolar, bord, speglar, kryddor, teer, mat under namnet ”Hurry Curry”, men inte indisk klassisk musik.

VK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s