Skvaller

Dottern till en gharanakalif – hon är jättesnygg – slog runt i går på Parliament House i Delhi (det är precis vad det låter som) med dignitärer som Manmohan Singh [1], Sonia Gandhi [2], Mamata Banerjee [3], Sachin Pilot [4], Azhar [5], Farooq Abdullah [6] ”and the list can go on and on”, skriver hon på Facebook. Och det är inget gharana som varit uppe i smöret direkt, så det är henne väl unt.

CORRESPONDENT

1) Indiens premiärminister. 2) Partiledare, största partiet INC. 3) Partiledare AITC, oppositionsledare i Västbengalen. 4) IT-minister. 5) Kricketlegendar. Okej, nu även politiker. 6) Statsminister i Jammu & Kashmir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s