Anoushka Shankar – naken!

En Junaid Khan har gripits av polis i Mumbai, misstänkt för utpressningsförsök mot Anoushka Shankar – medelst nakenbilder, som förstås kom på villovägar när hon lämnade in sin laptop för reparation (Just det! Inget annat!).

Hundratusen dollar ville Junaid Khan ha betalt för att inte sprida fotona. Detta till trots har Panchamkauns lyckats komma över dem, och efter lång etisk debatt (det vinnande argumentet var Carnegie Hall-skivan) har vi beslutat publicera åtminstone ett:

ano-large

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s