Harmonium Watch

En skiva med karnatiskt harmonium har kommit ut, på svenska Country & Eastern. Skam går alltså på torra land. Men det här lilla bolaget var först med att ge ut en Rudra-veena/vokal-duett, och måste nog förlåtas ett eller annat karnatiskt harmonium om man också ska få guldkornen. En förmildrande omständighet är att skivan marknadsförs som ”extremt sällsynt”.

På orgeln hör vi en Muthunathesa Bhagavatar, som lyckligtvis genomgående kompas på fiol av sverigevännen K Shivakumar. PS Devarajan trummar. Och något sådant har väl inte spelats in sedan 1968. Men kom ihåg att Keyboard obliges Seshagopalan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s