Mats Strandberg Watch: slutar på QX

Mats Strandberg, som kallade maharadjan av Rajpipla för ”Indiens kung” i QX för tre månader sedan, har nu slutat som krönikör för tidningen. Panchamkauns kampanj ger resultat! ”Jag tror att få tidningar har så engagerade läsare som QX”, skriver han i avskedsspalten:

Det är lite som att skriva för Sveriges enda rikstäckande lokaltidning. Ni har åsikter, och ni framför dem, och oavsett om ni klappat mig verbalt eller verbalt klappat till mig har de flesta varit välformulerade och genomtänkta och det har glatt mig att jag överlag verkar ha smarta läsare. Många har inspirerat, några har irriterat, men det hade aldrig varit samma sak utan er. Så tack för det.

Varsågod!

RK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s