”Indiens kung och drottning”

Pressgrannar: Mats Strandberg, 31 år och har gått i svensk skola, tror att Indien har ett kungahus i septembernumret av QX:

Just ABC har också sänt en intervju med Manvendra Singh Gohil, den enda sonen till Indiens kung och drottning. Prinsen är den första öppet homosexuella kungligheten, men har blivit förskjuten av sin familj. I Indien tros 80% av de homosexuella männen vara gifta med kvinnor, och tabubeläggandet har lett till en ökning av hiv och aids. ”Jag kom ut för att visa att även en kunglighet kan vara gay. Jag vill få människor (i Indien) att diskutera homosexualitet”, sa prinsen bland annat.

För helvete, Mats, han är prins av Rajpipla – idag en stadskommun, under storhetstiden stort som Närke. Indien har inget kungahus; presidenten heter Pratibha Patil och premiärministern Manmohan Singh. Senaste kungen hette Louis Mountbatten och det var 1947.

RK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s